Adverteren

Wees met jouw bedrijf zichtbaar in de Drechtsteden. Om zichtbaar te zijn in de regio, zijn er meerdere mogelijkheden. Het is mogelijk om de krant in te zetten, billboards langs de weg, folders, maar ook door de kracht van online in te zetten.

De kracht van online zal waarschijnlijk nog verbazen. Het is bij SPN Media mogelijk om zichtbaar te zijn in de Drechtsteden, tegen gunstige tarieven. De tarieven liggen beduidend lager dan bijvoorbeeld bij printmedia. Dit komt door de combinatie van efficiënte bedrijfsvoering en productiekosten. Online betaal je niet voor drukwerk dat niet of te laat bij de doelgroep terecht komt, je betaalt voor het daadwerkelijk bereiken van de doelgroep. Hierdoor is online de ideale aanvulling op jouw marketingmix.

Op de platformen van SPN Media zijn opvallende brede bannerposities beschikbaar. Door de brede afmetingen kunnen bezoekers niet om uw advertentie heen en ben je tevens in staat om meer informatie te communiceren. De bezoekers zien de opvallende advertentie én kunnen direct doorklikken naar uw website. Een online banner is veel meer actieverhogend dan bijvoorbeeld een billboard langs de weg. Een bezoeker is direct in staat om er iets mee te doen, in plaats van dat een automobilist moet wachten tot hij of zij thuis is.

Wij geloven in de kracht van online nieuws. Jij ook? Graag informeren wij je vrijblijvend over de mogelijkheden. Of neem contact op via telefoonnummer 078 – 20 32 100.